Mad til vinen

Oplev samspillet mellem vores vine og mad​

Mad til hvidvin

Næsten al vin er lavet m.h.p. at blive drukket sammen med mad, og derfor kan du på vores hjemmeside finde opskrifter på retter, der passer til hver af vores vine.

Nogen gange spørger vi producenten hvad han vil anbefale at vi serverer til hans vin, og det kan indimellem give nogle udfordringer at transformere en opskrift fra fx Spanien om til en dansk ret!

Andre gange tager vi udgangspunkt i årstiden og de råvarer der netop er fremme, fx i foråret hvor vi altid skal have fundet en vin, der passer til asparges – især de hvide, er vi glade for – det er bare en kongespise!

MEN: Fælles for opskrifterne er, at det er mad vi selv har stået og lavet i vores køkken – når vi kan finde ud af det, kan du også!

Mad til rødvin

Vi har alle prøvet at få en vin som vi syntes rigtig godt om og når vi så på et senere tidspunkt får samme vin i glasset igen, lever den ikke rigtig op til forventningerne. Det er mange gange på grund af den mad vi serverer til vinen.

Det betyder utrolig meget hvad du serverer til vinen. Hvis du kigger på bagetiketterne på vinflaskerne i supermarkedet så passer mange af vinene til både mørkt og lyst kød, til ost og krydret mad. 

Det er oftest ikke rigtigt: Vi kan tilbyde smagninger hvor du får lov til at opleve hvordan vinen smager forskelligt afhængigt af hvad man serverer til den (vinsmagning med smagsvarianter) og for så vidt det angår vores opskrifter, så har vi prøvet det af på forhånd!

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata