Mad til hvidvin

Se alle vores opskrifter på mad der passer til hvidvin

Pasta med lys sej filet, Rucola og rejer

Tid - 1/2 time

Personer - 2-3

Sværhedsgrad - ​Let

Wienerschnitzel

Tid - 3 kvarter

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Muslinger

Tid - 55 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Kylling med citronbåde og krydderurter

Tid - 1 time 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Rejer med forårsløg og pasta

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Easy

Figner og mozzarella svøbt i prosciutto

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Easy

Kyllingefilet med pesto og skinke

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Easy

Hellefisk med grønsager og låg af grøn kartoffelmos

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Easy

Indisk karryret med kommen

Tid - 1 time 30 min

Personer - 6

Sværhedsgrad - ​Medium

Hvide asparges med kyllingefilet

Tid - 20 min

Personer - 2

Sværhedsgrad - ​Easy

Kyllingelever terrine med Brioche

Tid - 2 timer +

Personer - 8

Sværhedsgrad - ​Medium

Kæmperejer i wok med lækker cocktailsauce

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Vandmelon-pindsvin med tomat og mozzarella

Tid - 15 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Tigerrejer med hvidløg i ovn

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Crème Brulée

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Foie Gras

Tid - 20 min

Personer - 4

Sværhedsgrad -  Easy

Bøf med Chimichurri Sauce og Patagonia-kartofler

Tid - 1 time

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata