Foie Gras

Beskrivelse:

Foie Gras er kejseren blandt konger inden for delikatesser. Prøv denne enkle opskrift og servér et glas Malus Danica til – vidunderligt!

Ingredienser:

  • 200 g Foie Gras (på dåse)
  • ½ icebergsalat
  • 4 skiver brød
  • Figenmarmelade
  • Smør til stegning

Vejledning

Rens og snit iceberg salaten.


Skær Fois Gras i 8 skiver. Rist fire af skiverne på panden i smeltet smør.


Rist brødet.

Fordel den snittede salat på brødskiverne, og læg en skive ristet og en skive Foie Gras Naturel på hver skive brød. Fordel lidt figenmarmelade over Foie Gras’en og servér med et glas Malus Danica fra Cold Hand Winery.

Du kunne også være interesseret i

Elkgrove Zinfandel

139 kr.

Druesorter - ​Zinfandel

Årgang - ​2017

Land - ​​​Californien

Type - ​Rødvin

Prducent - ​Peltier

​Relaterede varer

Hvide asparges med kyllingefilet

Tid - 20 min

Personer - 2

Sværhedsgrad - ​Easy

Marinerede lammekoteletter

Tid - ​​30 time

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Easy

Figner og mozzarella svøbt i prosciutto

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Easy

Hellefisk med grønsager og låg af grøn kartoffelmos

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Easy

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata