Kæmperejer i wok med lækker cocktailsauce
Beskrivelse:
Vi har fundet denne opskrift i en kogebog fra Weber hvor der står “alvorligt fråds”. Vi er tilbøjelige til at give dem ret: Det er en enkel men utroligt velsmagende ret – prøv den sammen med Solmayor Chardonnay fra Spanien, du vil ikke blive skuffet!
Ingredienser:
- 1 kg. kæmperejer med skal, optøede
- 2 spsk. olivenolie
- 100 g smør
- 3-4 fed presset hvidløg
- 3 spsk. kokosmel
- Citronsaft
- Peber
- COCKTAILSAUCE
- 2½ dl. ketchup
- 3 spsk. sød chilisauce
- 1 spsk. citronsaft
- 1 tsk. salt
- 2-3 spsk. revet frisk peberrod
Vejledning
Bland alle ingredienserne til cocktailsaucen sammen og stil den på køl.
Wokken placeres i grillen og forvarmer et par minutter. Smørret smeltes i wokken og olien tilsættes. Svits presset hvidløg i blandingen. Rejerne hældes i og wok’er i ca. 4-5 minutter for fuldt drøn. De er færdige når de har skiftet farve til smuk rød – og kødet er blevet fast. Vendes med mellemrum og drysses med kokos. Lige før servering dryppes rejerne med citronsaft.
Server som lækker gæstemad eller nyd denne ret i selskab med den, du holder allermest af!