Kylling med citronbåde og krydderurter
Beskrivelse:
Kylling er ikke bare kylling! Prøv denne ret hvor der kommes smør og krydderurter under skindet, før kylingen fyldes med citronbåde og grilles – en fantastisk smag og super sammen med vores dejlige Sauvignon Blanc fra Chile, Aylin!
Ingredienser:
- 1 unghane / kylling
- 50 g smør
- ½ bdt. dild
- 1 fed hvidløg
- 1 citron i både
- 1 bg. creme fraiche
- ½ bdt. dild
- 2-3 kviste frisk rosmarin
Vejledning
Rør blødt smør sammen med presset hvidløg og klippet dild (½ bdt.). Løsn skindet på kyllingen og fordel smørret på kødet under skindet (når man har løsnet skindet er det nemt at skubbe smørret rundt på kødet).
Kom citronbåde i kyllingen og luk den med kødnåle.
Læg kyllingen i en foliebakke og grill den i ca. 1 time.
Rør creme fraiche sammen med hakket rosmarin og ½ bdt. klippet dild. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Server kyllingen sammen med hasselbackkartofler og grillede majskolber.