Kylling med citronbåde og krydderurter

Beskrivelse:

Kylling er ikke bare kylling! Prøv denne ret hvor der kommes smør og krydderurter under skindet, før kylingen fyldes med citronbåde og grilles – en fantastisk smag og super sammen med vores dejlige Sauvignon Blanc fra Chile, Aylin!

Ingredienser:

  • 1 unghane / kylling
  • 50 g smør
  • ½ bdt. dild
  • 1 fed hvidløg
  • 1 citron i både
  • 1 bg. creme fraiche
  • ½ bdt. dild
  • 2-3 kviste frisk rosmarin

Vejledning

Rør blødt smør sammen med presset hvidløg og klippet dild (½ bdt.). Løsn skindet på kyllingen og fordel smørret på kødet under skindet (når man har løsnet skindet er det nemt at skubbe smørret rundt på kødet).


Kom citronbåde i kyllingen og luk den med kødnåle.


Læg kyllingen i en foliebakke og grill den i ca. 1 time.


Rør creme fraiche sammen med hakket rosmarin og ½ bdt. klippet dild. Smag til med salt og friskkværnet peber.


Server kyllingen sammen med hasselbackkartofler og grillede majskolber.

​Relaterede varer

Hvide asparges med kyllingefilet

Tid - 20 min

Personer - 2

Sværhedsgrad - ​Easy

Marinerede lammekoteletter

Tid - ​​30 time

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Easy

Figner og mozzarella svøbt i prosciutto

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Easy

Hellefisk med grønsager og låg af grøn kartoffelmos

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Easy

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata