Rejer med forårsløg og pasta
Beskrivelse
Vi har valgt at lave en dejlig ret med pasta og rejer. Det er ikke særligt besværligt at lave og det smager utroligt godt – gerne sammen med et glas kølig hvidvin. Vi serverede Solmayor Chardonnay til maden og det passede fint sammen.
Vejledning
Snit forårsløgene i fine ringe og hak persille og så mange basilikumblade at de fylder ca. 2 spsk. Kog alle tre dele i bouillonen i ca. 5 minutter. Rør maizena ud i fløden og pisk blandingen i saucen. Bring saucen i kog, mens du pisker eller rører i den, og lad den koge i 1 minut. Smag til med peber og vend de feafdryppede rejer i.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og lad den dryppe af. Anret den i et halvdybt fad, hæld rejesaucen over og pynt med resten af rejerne og basilikumblade. Server med et glas kølig Solmayor Chardonnay.
Ingredienser:
- 1 bdt. forårsløg
- 1 bdt. persille
- 1 potte basilikum
- 3½ dl. grøntsagsbouillon
- 1 spsk. maizena
- 2½ dl. piskefløde
- Friskkværnet peber
- 400 g frosne store rejer, optøede
- Pasta