Rejer med forårsløg og pasta

Beskrivelse

Vi har valgt at lave en dejlig ret med pasta og rejer. Det er ikke særligt besværligt at lave og det smager utroligt godt – gerne sammen med et glas kølig hvidvin. Vi serverede Solmayor Chardonnay til maden og det passede fint sammen.

Vejledning

Snit forårsløgene i fine ringe og hak persille og så mange basilikumblade at de fylder ca. 2 spsk. Kog alle tre dele i bouillonen i ca. 5 minutter. Rør maizena ud i fløden og pisk blandingen i saucen. Bring saucen i kog, mens du pisker eller rører i den, og lad den koge i 1 minut. Smag til med peber og vend de feafdryppede rejer i.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken og lad den dryppe af. Anret den i et halvdybt fad, hæld rejesaucen over og pynt med resten af rejerne og basilikumblade. Server med et glas kølig Solmayor Chardonnay.

Ingredienser:

  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 bdt. persille
  • 1 potte basilikum
  • 3½ dl. grøntsagsbouillon
  • 1 spsk. maizena
  • 2½ dl. piskefløde
  • Friskkværnet peber
  • 400 g frosne store rejer, optøede
  • Pasta

Du kunne også være interesseret i

Elkgrove Zinfandel

139 kr.

Druesorter - ​Zinfandel

Årgang - ​2017

Land - ​​​Californien

Type - ​Rødvin

Prducent - ​Peltier

​Relaterede varer

Hvide asparges med kyllingefilet

Tid - 20 min

Personer - 2

Sværhedsgrad - ​Easy

Marinerede lammekoteletter

Tid - ​​30 time

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Easy

Figner og mozzarella svøbt i prosciutto

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Easy

Hellefisk med grønsager og låg af grøn kartoffelmos

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Easy

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata