Tigerrejer med hvidløg i ovn
Beskrivelse:
Tigerrejer bages i ovnen med masser af hvidløg og olie. De bagte hvidløg får en skøn sødme, og olien en lækker smag. Serveres som en forret eller som en del af tapasbordet sammen med et glas Rotling!
Ingredienser:
- 300 g. tigerrejer (frosne)
- 10 fed hvidløg
- 2 dl. olie
- 2 tsk. chiliflager
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. salt
Vejledning
Hæld resten af olien i et ildfast fad sammen med chiliflager, hvidløgspulver og salt. Rør det godt sammen, og kom fadet i en 220 grader varm ovn i 5-10 minutter, så er olien godt varm.
Tag fadet ud af ovnen og kom forsigtigt rejer og hvildløgsflager i fadet. Sæt fadet tilbage i ovnen og steg rejerne i ca. 10 minutter.
Server med brød som dyppes i olien – hvidløgsskiverne smager også rigtigt dejligt. Perfekt sammen med et glas Rotling!
Kom rejerne i en skål. Pil hvidløgene og skær dem i skiver. Bland hvidløgene sammen med rejerne, så de kan tage smag. Hæld et par spíseskefulde af olien hen over rejerne og lad dem stå og trække lidt.