Vandmelon-pindsvin med tomat og mozzarella
Beskrivelse:
Som del af tapas-bordet pynter vandmelon-pindsvin. Spyddene er med tomat, mozzarella og frisk basilikum, de er både lækre og nemme at lave og passer meget fint sammen med Kruberg!
Ingredienser:
- 20 cherrytomater
- 20 mini mozzarellakugler
- 20 blade frisk basilikum
- ½ vandmelon
- 4 spsk. olie
- 2 spsk. balsamicoeddike
- 20 spyd
Vejledning
Skyl cherrytomaterne og dræn mozzarellakuglerne for vand. Pluk og skyl basilikumbladene så de er klar.
Sørg for at vandmelonen er skåret lige, så den står stabilt.
Gør spyddene klar ved at komme skiftevis mozzarella, basilikum og cherrytomater på.
Pisk olie og balsamico sammen og pensl spyddene.
Placér de fyldte spyd på vandmelonen så de stikker ud som pigge på et pindsvin. Hertil et glas Kruberg!