Mad til rødvin

Se alle vores opskrifter på mad der passer til rødvin

Lammefilet med kartoffelroulade

Tid - 1 1/2 time

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Mellem

Lammekrone med ovnbagte rosmarinkartofler

Tid - 1 time

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Mellem

BBQ Ribs med hjemmelavet coleslaw og grillede majskolber

Tid - 1 time

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Lammeculotte og bagte gulerødder i salat med rucola, ovnbagte kartofler og kryddersmør

Tid - 1 time

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Amerikanske Burgere – hjemmelavet!

Tid - 2 timer 30 min

Personer - 6-8

Sværhedsgrad - ​Mellem

Flæskesteg m/ sprød svær

Tid - 2 timer 30 min

Personer - 6-8

Sværhedsgrad - ​Mellem

Grillmenu

Tid - 2 timer 30 min

Personer - 12

Sværhedsgrad - ​Medium

Spansk Gryderet

Tid - 1 time

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Easy

Chokoladekage med hindbær

Tid - 1 time

Personer - 4-8

Sværhedsgrad - ​Mellem

Saltimbocca

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Mellem

Pasta alla Bolognese

Tid - 1 timer 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Krondyrmørbrad med vaniljesalt

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Mørbradbøffer med asparges

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Mellem

Steaks og kartofler med salmoriglio

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Mellem

Grillede koteletter og majskolber med chilismør

Tid - 1 timer

Personer - 2

Sværhedsgrad - ​Medium

Grillkonkurrence – spidskålssalat med æble, sesam og mandler

Tid - 20 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Grillkonkurrence – Salat med marinerede jordbær og ærter

Tid - 1 timer

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Mellem

Bøf med ovnbagte rodfrugter og salat med æbler og lime

Tid - 1 timer

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Mellem

Filetbøffer med kirsebær, portvin og timiansauce

Tid - 1 timer

Personer - 2

Sværhedsgrad - ​Medium

Pulled Pork

Tid - 1 timer

Personer - 4-6

Sværhedsgrad - ​Medium

Mørbradbøffer med kartoffelsalat

Tid - 1 timer

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Mellem

Ravioli

Tid - 45 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Mellem

Gryderet med oksekød og rødvin

Tid - 45 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Kalveentrecote med to hurtige “skud”

Tid - 30 min Kartoffelret + 1 time

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Gryderet á l’espagnole

Tid - 30 min + kogetid

Personer - 6

Sværhedsgrad - ​Mellem

Bøf Wellington

Tid - 1 time

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Mellem

Ris a la Mande

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Easy

Citron og Myntemarineret Lammeculotte

Tid - 1 time + mareneringstid

Personer - 2-3

Sværhedsgrad - ​Medium

Svinemørbrad i flødesennepssauce

Tid - 30 min

Personer - 4-5

Sværhedsgrad - ​Easy

Lammekrone med jordskokpuré

Tid - 2 time

Personer - 2

Sværhedsgrad - Mellem

Kylling med barbecuesauce

Tid - 30 min + Stegetid

Personer - 2

Sværhedsgrad - Mellem

Bøffer med pasta og gorgonzola

Tid - 30 min

Personer - 2

Sværhedsgrad - ​Easy

Manchego

Tid - ​15 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Easy

Små tærter med kylling

Tid - 1 time

Personer - 12

Sværhedsgrad - Mellem

Carpaccio

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - Mellem

Hjemmelavet tapas

Tid - 4 timer

Personer - 4 - 8

Sværhedsgrad - Advanced

Marinerede lammekoteletter

Tid - ​​30 time

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Easy

Bøffer med chili-chokoladesauce og papayakompot

Tid - ​​30 time

Personer - 12

Sværhedsgrad - Mellem

Marineret Dyrekølle

Tid - 1 timer

Personer - 4

Sværhedsgrad - Mellem

Mørbrad med rødvinssauce

Tid - 1 timer

Personer - 4 - 8

Sværhedsgrad - Advanced

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata