Bøffer med pasta og gorgonzola

Beskrivelse:

Til vores nye vin fra Montsant i Spanien kan vi anbefale denne lækre ret hvor gorgonzolasaucen giver et perfekt modspil til vinen.

Ingredienser:

  • 2 gode bøffer
  • Salt og peber
  • 2 skiver limefrugt
  • lidt grønt til pynt
  • TILBEHØR:
  • 150 g pastapenne
  • 125 g sukkerærter, snittet på skrå
  • 2 store gulerødder i stave på 3 x ½ cm
  • 75-100 g gorgonzola
  • 3 spsk vand
  • 1 spsk limesaft

Vejledning

Tag bøfferne ud af køleskabet ½ time før de skal tilberedes. Efter 10 minutter saltes bøfferne. Efter endnu 20 minutter grilles de ved direkte varme 2-3 minutter på hver side. De må gerne være rosa indeni. Drys med peber og pynt med en limeskive og grønt ved serveringen.


Pasta med gorgonzolasauce:

Gør grøntsagerne i stand. Kog pastaen efter posens forskrift og lad sukkerærter og gulerødder koge med i 3 minutter. Dryp af i en sigte.
Kom gorgonzola i gryden sammen med vand og limesaft, og pisk i det til gorgonzolaen er smeltet. Vend pasta med grøntsager i saucen og varm det igennem. Server med bøfferne og et glas Dosterras!

​Relaterede varer

Kyllingelever terrine med Brioche

Tid - 2 timer + 

Personer - 8

Sværhedsgrad - Medium

Muslinger

Tid - ​​55 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Kylling med citronbåde og krydderurter

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Indisk karryret med kommen

Tid - 1 time og 30 min

Personer - 6

Sværhedsgrad - Medium

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata