Bøffer med pasta og gorgonzola
Beskrivelse:
Til vores nye vin fra Montsant i Spanien kan vi anbefale denne lækre ret hvor gorgonzolasaucen giver et perfekt modspil til vinen.
Ingredienser:
- 2 gode bøffer
- Salt og peber
- 2 skiver limefrugt
- lidt grønt til pynt
- TILBEHØR:
- 150 g pastapenne
- 125 g sukkerærter, snittet på skrå
- 2 store gulerødder i stave på 3 x ½ cm
- 75-100 g gorgonzola
- 3 spsk vand
- 1 spsk limesaft
Vejledning
Tag bøfferne ud af køleskabet ½ time før de skal tilberedes. Efter 10 minutter saltes bøfferne. Efter endnu 20 minutter grilles de ved direkte varme 2-3 minutter på hver side. De må gerne være rosa indeni. Drys med peber og pynt med en limeskive og grønt ved serveringen.
Pasta med gorgonzolasauce:
Gør grøntsagerne i stand. Kog pastaen efter posens forskrift og lad sukkerærter og gulerødder koge med i 3 minutter. Dryp af i en sigte.
Kom gorgonzola i gryden sammen med vand og limesaft, og pisk i det til gorgonzolaen er smeltet. Vend pasta med grøntsager i saucen og varm det igennem. Server med bøfferne og et glas Dosterras!