Carpaccio

Beskrivelse:

Lækre carpaccio med en fantastisk dressing – ikke til at modstå! Prøv dem sammen med Dosterras, helt perfekt kombination!en.

Ingredienser:

  • ½ bk. rucolasalat
  • 125 g carpaccio
  • 25 g parmasanost i flager
  • 3 spsk. pinjekerner
  • DRESSING
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 3 spsk. creme fraiche
  • 1/4 tsk. hvidløgspulver
  • ½ tsk. balsamicoeddike
  • lidt groft salt
  • 1/4 bdt, basilikum
  • Citronsaft (smag til med det)
  • Salt og peber

Vejledning

DRESSING:
Rør mayonnaise, creme fraiche, hvidløgspulver og balsamico sammen i en skål.
Kom basilikum i en morter sammen med et drys groft salt og stød det til en mos. Rør det i dressingen og smag til med citronsaft, salt og peber.
Sæt dressingen i køleskabet, så den kan trække, indtil den skal bruges.


Skyl rucolaen grundigt og tør den.
Rist pinjekernerne på en tør pande ved middel varme (hold godt øje med dem, så de ikke brænder på).
Læg rucolaen i en skål, riv carpaccioen i passende stykker og fordel det over rucolaen.

Drys med parmasanost og pinjekerner.
Server med dressingen og flutes samt et glas Dosterras!

​Relaterede varer

Kyllingelever terrine med Brioche

Tid - 2 timer + 

Personer - 8

Sværhedsgrad - Medium

Muslinger

Tid - ​​55 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Kylling med citronbåde og krydderurter

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Indisk karryret med kommen

Tid - 1 time og 30 min

Personer - 6

Sværhedsgrad - Medium

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata