Grillede koteletter og majskolber med chilismør

Beskrivelse:

Grillede svinekoteletter med majskolber og chilismør – dejligt nemt og superlækket sammen med et godt glas rødvin, fx Il Canovino Ripasso Classico Superiore fra Valpolicella i Italien.

Ingredienser:

  • 2 store svinekoteletter
  • Olie
  • 2 majskolber
  • 50 g blødt smør
  • 1 spsk. flydende honning
  • 1 spsk. tørrede chiliflager
  • Tilbehør:
  • 100 g blandet salat
  • 1 ps. friske ærter
  • 3 spsk. god olivenolie
  • 1-2 spsk. hvidvinseddike
  • salt og peber

Vejledning

Tag de yderste blade og trådene af majskolberne. Læg dem i koldt vand mindst 1 time. Rør smør, honning og chili sammen. Tør majskolberne i et rent viskestykke og smør dem med chilismørret (gem lidt til koteletterne). Pak hver kolbe ind i kraftig alufolie. Grill dem ved indirekte varme i 25-30 minutter. Grill koteletterne ved direkte varme i 5 minutter på hver side og fordel det sidste chilismør på dem. Skyl salatbladene og bælg ærterne. Som dem i en skål. Pisk olien og eddiken sammen og smag dressingen til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og servér den til koteletterne og majskolberne. Perfekt sammen med et glas Il Canovino Ripasso Classico Superiore fra Valpolicella i Italien.

​Relaterede varer

Kyllingelever terrine med Brioche

Tid - 2 timer + 

Personer - 8

Sværhedsgrad - Medium

Muslinger

Tid - ​​55 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Kylling med citronbåde og krydderurter

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Indisk karryret med kommen

Tid - 1 time og 30 min

Personer - 6

Sværhedsgrad - Medium

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata