Grillkonkurrence – Salat med marinerede jordbær og ærter

Beskrivelse:

Til årets grillkonkurrence serverede vi grillet lammeculotte og andebryst ledsaget af to lækre salater – denne med marinerede jordbær og friske ærter.

Ingredienser:

  • 1 iceberg
  • ½ pk. rucolasalat
  • 2 avocadoer
  • Citronsaft
  • 1 bakke jordbær
  • 50 g pinjekerner
  • 200 g. nye ærter
  • 3 spsk. hvid balsamico
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt og hvid peber

Vejledning

Skyl iceberg og rucola. Snit icebergsalaten fint og anret sammen med rucola. Skær avocadoerne i skiver og vend dem i lidt citronsaft. Skyl jordbærrene og lad dem dryppe af, før toppen skæres af og jordbærrene snittes i skiver. Bland en marinade af hvid balsamico, lidt salt og godt med hvid peber. Læg jordbærrene i marinaden og lad dem trække ½ time på køl. Rist pinjekernerne på en tør pande. Bælg de nye ærter. Anret salat, ærter og avocado. Tag jordbærrene op af dressingen og anret dem på toppen af salaten. Bland olivenolie i dressingen og hælde den over salaten. Drys med de ristede pinjekerner.

​Relaterede varer

Kyllingelever terrine med Brioche

Tid - 2 timer + 

Personer - 8

Sværhedsgrad - Medium

Muslinger

Tid - ​​55 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Kylling med citronbåde og krydderurter

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Indisk karryret med kommen

Tid - 1 time og 30 min

Personer - 6

Sværhedsgrad - Medium

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata