Gryderet á l’espagnole

Beskrivelse:

Gryderet – det bliver man aldrig træt af! Denne er spansk inspireret og passer perfekt sammen med Solmayor Joven Roble!

Ingredienser:

  • 3 svinemørbrad, ca. 800 g
  • 1 glas oliven med piment (235 g, drænet vægt 142 g)
  • 100 g smør
  • 1 grøn peber
  • 200 g bacon i tern
  • 1 ds. flåede, hakkede tomater
  • 500 g champignoner
  • 2 tsk. salt, friskkværnet peber
  • ½ tsk. paprika (edelsüss)
  • 1/2 l. piskefløde
  • Kulør
  • TILBEHØR:
  • Løse ris

Vejledning

Mørbraderne afpudses og skæres i skiver, der halveres til “mundrette” bidder!
Smørret brunes let i en gryde og kødet vendes heri til det er gyldent.
Bacon, flåede tomater, peberfrugt og chapigninger kommes i gryden. Salt, peber og paprika drysses over. De grønne oliven deles og blandes forsigtigt med grydens indhod. Fløden tilsættes. Retten skal derefter koge ved svag varme i ca. 45 minutter. Den smages til med salt og serveres med kogte ris og et glas Solmayor Joven Roble.

​Relaterede varer

Kyllingelever terrine med Brioche

Tid - 2 timer + 

Personer - 8

Sværhedsgrad - Medium

Muslinger

Tid - ​​55 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Kylling med citronbåde og krydderurter

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Indisk karryret med kommen

Tid - 1 time og 30 min

Personer - 6

Sværhedsgrad - Medium

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata