Manchego

Beskrivelse:

Der skal selvfølgelig også ost på tapas-bordet og denne spansk inspirerede ret med den traditionelle Manchego ost fra Spanien er meget lækker og passser fortrinligt til vores dejlige Amarone fra Boscaini Carlo.

Ingredienser:

  • 250 g manchego ost
  • Olivenolie
  • Oregano
  • HJEMMELAVET MAYONNAISE
  • 2 æggeblommer
  • 1 tsk. hvidvinseddike
  • 1 lille tsk. salt og peber
  • 2 dl. olivenolie

Vejledning

Skær osten i tynde skiver og læg dem på et fad. Hæld olien over og krydr med oregano.


Mayonniase:
Det er meget vigitgt at ingredienserne har samme temperatur fra starten!

Pisk æg, sennep, eddike, salt og peber sammen.
Tilsæt olien lidt ad gangen, først dråber og senere lidt mere ad gangen, men ikke store mængder, for ellers risikerer man at mayonnaisen skiller.
Sammen med osten og evt. mayonnaisen passer et glas af vores dejlige Amarone fra Boscaini Carlo.




Du kunne også være interesseret i

Elkgrove Zinfandel

139 kr.

Druesorter - ​Zinfandel

Årgang - ​2017

Land - ​​​Californien

Type - ​Rødvin

Prducent - ​Peltier

​Relaterede varer

Kyllingelever terrine med Brioche

Tid - 2 timer + 

Personer - 8

Sværhedsgrad - Medium

Muslinger

Tid - ​​55 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Kylling med citronbåde og krydderurter

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Indisk karryret med kommen

Tid - 1 time og 30 min

Personer - 6

Sværhedsgrad - Medium

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata