Ris a la Mande

Beskrivelse:

Ris a la Mande er et “must” juleaften. Jeg plejer at bruge opskriften fra PAMA Grødris, den er god, og sammen med et glas af Boscaini Carlos Recioto er man sikker på succes!

Ingredienser:

  • 95 g PAMA grødris
  • 1,25 dl vand
  • ½ liter sødmælk
  • 1 spsk. sukker
  • 3 tsk. vaniljesukker
  • 50 g mandler
  • 2½ dl. piskefløde

Vejledning

Risene drysses i det kogende vand og koger 2 minutter under omrøring. Mælken tilsættes og bringes i kog under omrøring. Grøden koges under låg ved svag varme og omrørers jævnligt. Kogetid ca. 35 minutter.

Mandlerne smuttes og hakkes. Grøden blandes med vanilje, sukker og de hakkede mandler. Fløden piskes (må ikke være alt for stiv) og når grøden er kold vendes flødeskummet i. Serveres med kirsebærsauce og et glas Boscaini Carlo Recioto.

Du kunne også være interesseret i

Elkgrove Zinfandel

139 kr.

Druesorter - ​Zinfandel

Årgang - ​2017

Land - ​​​Californien

Type - ​Rødvin

Prducent - ​Peltier

​Relaterede varer

Kyllingelever terrine med Brioche

Tid - 2 timer + 

Personer - 8

Sværhedsgrad - Medium

Muslinger

Tid - ​​55 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Kylling med citronbåde og krydderurter

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Indisk karryret med kommen

Tid - 1 time og 30 min

Personer - 6

Sværhedsgrad - Medium

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata