Spansk Gryderet

Beskrivelse:

Denne spanske gryderet er lavet med skært oksekød, bacon og diverse grøntsager. Perfekt til de mørke vintermåneder – ikke mindst hvis man serverer et glas Vi Cool Seleccio til den!

Ingredienser:

  • 600 g skært oksekød
  • 75 g smør
  • 100 g bacon i tern
  • 200 g flåede tomater
  • ½ grøn peberfrugt, skåret i tern
  • 250 g champignoner, rengjort og skåret i halve
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 1/4 tsk paprika
  • 20 grønne oliven
  • 2½ dl piskefløde
  • 2 spsk. kulør
  • Frisk purløg

Vejledning

Kødet skæres i tern og brunes i smør til det er gyldent.
Bacon, flåede tomater, peberfrugt og champignoner tilsættes. Salt, peber og paprika drysses over. De grønne oliven deles forsigtigt og blandes i retten. Fløden tilsættes sammen med kulør.
Koges ved svag varme i ca. 45 minutter. Smag til og drys med hakket purløg.
Server retten med kartoffeltårn med bacon og krydderier (vi købte dem hos MENY – klar til at sætte i ovnen) og server et glas Vi Cool Seleccio fra Spanien til!

​Relaterede varer

Kyllingelever terrine med Brioche

Tid - 2 timer + 

Personer - 8

Sværhedsgrad - Medium

Muslinger

Tid - ​​55 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Kylling med citronbåde og krydderurter

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Indisk karryret med kommen

Tid - 1 time og 30 min

Personer - 6

Sværhedsgrad - Medium

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata