Spansk Gryderet
Beskrivelse:
Denne spanske gryderet er lavet med skært oksekød, bacon og diverse grøntsager. Perfekt til de mørke vintermåneder – ikke mindst hvis man serverer et glas Vi Cool Seleccio til den!
Ingredienser:
- 600 g skært oksekød
- 75 g smør
- 100 g bacon i tern
- 200 g flåede tomater
- ½ grøn peberfrugt, skåret i tern
- 250 g champignoner, rengjort og skåret i halve
- 1 tsk salt
- ½ tsk peber
- 1/4 tsk paprika
- 20 grønne oliven
- 2½ dl piskefløde
- 2 spsk. kulør
- Frisk purløg
Vejledning
Kødet skæres i tern og brunes i smør til det er gyldent.
Bacon, flåede tomater, peberfrugt og champignoner tilsættes. Salt, peber og paprika drysses over. De grønne oliven deles forsigtigt og blandes i retten. Fløden tilsættes sammen med kulør.
Koges ved svag varme i ca. 45 minutter. Smag til og drys med hakket purløg.
Server retten med kartoffeltårn med bacon og krydderier (vi købte dem hos MENY – klar til at sætte i ovnen) og server et glas Vi Cool Seleccio fra Spanien til!