Svinemørbrad i flødesennepssauce
Beskrivelse:
Til Vina Polkura Syrah har vi valgt at servere svinemørbrad i fløde-sennepssauce. Den cremede sauce med sennep giver et godt modspil til den kraftige og smagfulde vin.
Ingredienser:
- 2 svinemørbrad
- Mel
- Salt og peber
- 3 løg
- Smør
- 2 tsk. hvidvinseddike
- 2 tsk. lys dijonsennep
- 1 dl. bouillon
- 2 spsk. frisk hakket estragon
- 2-3 dl. piskefløde
- MORMORSALAT:
- 2 hovedsalater
- 2 dl. piskefløde
- 2 spsk. citronsaft
- ½ spsk. sukker
- Salt og peber
- TILBEHØR:
- Kogte ris
Vejledning
Rens mørbraderne og skær dem ud til bøffer.
Vend kødet i mel tilsat salt og peber. Brun dem på panden.
Pil og hak løgene, steg dem gyldne på panden. Tilsæt hvidvinseddike, sennep, estragon og fløde.Bland det hele godt og læg kødet tilbage i saucen. Lad retten småstege til kødet er gennemstegt, men ikke tørt, ca. 10-15 minutter.
Salat:
Skyl hovedsalaterne, skær det nederste af roden fra og del salathovederne i kvarte.
Bland piskefløde, citronsaft og sukker. Rør forsigtigt i dressingen indtil fløden begynder at stivne. Smag til med salt og peber og hæld dressingen over salaten lige før den skal serveres.
Server sammen med et glas Polkura Syrah.