Svinemørbrad i flødesennepssauce

Beskrivelse:

Til Vina Polkura Syrah har vi valgt at servere svinemørbrad i fløde-sennepssauce. Den cremede sauce med sennep giver et godt modspil til den kraftige og smagfulde vin.

Ingredienser:

  • 2 svinemørbrad
  • Mel
  • Salt og peber
  • 3 løg
  • Smør
  • 2 tsk. hvidvinseddike
  • 2 tsk. lys dijonsennep
  • 1 dl. bouillon
  • 2 spsk. frisk hakket estragon
  • 2-3 dl. piskefløde
  • MORMORSALAT:
  • 2 hovedsalater
  • 2 dl. piskefløde
  • 2 spsk. citronsaft
  • ½ spsk. sukker
  • Salt og peber
  • TILBEHØR:
  • Kogte ris

Vejledning

Rens mørbraderne og skær dem ud til bøffer.
Vend kødet i mel tilsat salt og peber. Brun dem på panden.
Pil og hak løgene, steg dem gyldne på panden. Tilsæt hvidvinseddike, sennep, estragon og fløde.Bland det hele godt og læg kødet tilbage i saucen. Lad retten småstege til kødet er gennemstegt, men ikke tørt, ca. 10-15 minutter.


Salat:
Skyl hovedsalaterne, skær det nederste af roden fra og del salathovederne i kvarte.
Bland piskefløde, citronsaft og sukker. Rør forsigtigt i dressingen indtil fløden begynder at stivne. Smag til med salt og peber og hæld dressingen over salaten lige før den skal serveres.


Server sammen med et glas Polkura Syrah.

​Relaterede varer

Kyllingelever terrine med Brioche

Tid - 2 timer + 

Personer - 8

Sværhedsgrad - Medium

Muslinger

Tid - ​​55 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Kylling med citronbåde og krydderurter

Tid - 30 min

Personer - 4

Sværhedsgrad - ​Medium

Indisk karryret med kommen

Tid - 1 time og 30 min

Personer - 6

Sværhedsgrad - Medium

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata