Cornelio Dinastia Crianza

179.00 DKK


I februar 2020 deltog jeg i Food & Wine 2020 – et stort arrangement hvor 86 vinproducenter fra Rioja havde inviteret 62 vinimportører fra hele verden til Logrono, hovedbyen i Rioja. Arrangementet løb over to dage, hvor man på den første dag have 16 møder af ½ times varighed med 16 forskellige vinproducenter. Den anden dag besøgte man tre af de vinproducenter man havde haft “speed-dating” med den første dag.

 
En af de producenter der gjorde størst indtryk på mig var Bodegas Cornelio Dinastia og deres vine – de er af meget høj kvalitet – og vi har derfor udvidet vores sortiment med to af deres fantastiske vine, den ene er Cornelio Dinastia Crianza.

Cornelio Dinastia Crianza er lavet på 100% Tempranillo-druer, der kommer fra 40 år gamle vinstokke der vokser i hjertet af Rioja. Druerne høstes manuelt. Efter fermenteringen ligger vinen på amerikanske egetræsfade i 12 måneder før den tappes på flaske, hvor den ligger yderligere 24 måneder og udvikler sig. Der er 14,5% alkohol i vinen.


Cornelio Dinastia Crianza har en meget smuk farve og den trækker nogle intense gardiner. Duften er meget behagelig med toner af mørke bær, læder og chokolade. I munden er vinen meget blød med modne tanniner. Den smager rigtig dejligt og den passer perfekt til Lammekrone med ovnbagte rosmarinkartofler – kan anbefales til en af Påskedagene!

​Relaterede varer

Cornelio Dinastia Crianza

179 kr.

Druesorter - Tempranillo

Årgang - ​2017

Land - ​​Spanien

Type - ​Rødvin

Prducent - ​Bodegas Cornelio Dinastia

Solmayor Chardonnay

75 kr.

Druesorter - ​​Chardonnay

Årgang - 2018

Land - ​​Spanien

Type - ​Hvid vin

Producent - ​Bodega Soledad

Solmayor Joven Roble

75 kr.

Druesorter - Tempranillo

Årgang - 2017

Land - ​Spanien

Type - Rødvin

Tagua Tagua, Family Reserve Cabernet Sauvignon, Chile

175 kr.

Druesorter - ​Cabernet Sauvignon

Årgang - 2018

Land - Chile

Type - Rødvin

Prducent - ​Tagua Tagua

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata