Family Crianza

119.00 DKK


I februar deltog jeg i Food & Wine 2020 – et stort arrangement hvor 86 vinproducenter fra Rioja havde inviteret 62 vinimportører fra hele verden til Logrono, hovedbyen i Rioja. Arrangementet løb over to dage, hvor man på den første dag have 16 møder af ½ times varighed med 16 forskellige vinproducenter. Den anden dag besøgte man tre af de vinproducenter man havde haft “speed-dating” med den første dag.


Bodegas Leza Garcia og deres vine gjorde stort indtryk på mig. Bodegaen har dybe rødder i den spanske vintradition. Siden starten af 1900-tallet har de fremstillet vin af høj kvalitet, og med Fernando Garcia som 3. generation er der tilføjet yderligere ekspertise og personlighed.


Leza Garcia Family Crianza 2016 er lavet på Tempranillo-druer, der kommer fra vingårdens marker der ligger omkring landsbyen Uruñela i Rioja Alta. Druerne håndplukkes og efter endt gæring har vinen ligget på amerikanske egetræsfade i 15 måneder (kravet til en Crianza er 12 måneder og med 15 måneders lagring nærmer vi os en Reserva!)


Family Crianza har en dejlig, intens farve. Duften er imødekommende med masser af mørke bær og man fornemmer også fadet i duften i form af lidt “stald”. Vinen må meget gerne dekanteres – brug en Margrethe-skål! – og nyd den til mad. Det er ikke en gemmevin, men den vil selvfølgelig kunne ligge et par år!


Fra en kunde fik vi følgende tilbagemelding:


Hej Lene,
Mange tak for den gode rødvin, den var super. Vi smagte den både før og under maden, og det er en vin vi både kan lide med og uden mad, mmmmmm.

​Relaterede varer

Cornelio Dinastia Crianza

179 kr.

Druesorter - Tempranillo

Årgang - ​2017

Land - ​​Spanien

Type - ​Rødvin

Prducent - ​Bodegas Cornelio Dinastia

Solmayor Chardonnay

75 kr.

Druesorter - ​​Chardonnay

Årgang - 2018

Land - ​​Spanien

Type - ​Hvid vin

Producent - ​Bodega Soledad

Solmayor Joven Roble

75 kr.

Druesorter - Tempranillo

Årgang - 2017

Land - ​Spanien

Type - Rødvin

Tagua Tagua, Family Reserve Cabernet Sauvignon, Chile

175 kr.

Druesorter - ​Cabernet Sauvignon

Årgang - 2018

Land - Chile

Type - Rødvin

Prducent - ​Tagua Tagua

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata