Kruberg

75.00 DKK


La Mancha ligger på den spanske højslette, syd for Madrid. La Mancha er verdens største vinproducerende område med næsten 500.000 ha vinmarker. Indtil for nylig var La Mancha mest kendt for at fokusere på volumen, men i dag er mange af de ældre vinhuse blevet moderniseret og der er kommet nye producenter fra andre områder til La Mancha, og det har givet et gevaldigt kvalitetsløft.


Bodega Soledad ligger i Fuente de Pedro Naharro i provinsen Cuenca. Det er et kooperativ som blev grundlagt i 1958 af 59 vinproducenter. I dag producerer Bodega Soledad vin for 426 vinbønder, og den årlige produktion er på knap 3.000.000 liter vin. 80% af vinplanterne er hvide druer, som traditionelt har været mest anvendt, mens de sidste 20% er Cencibel, Garnacha og Cabernet Sauvignon.


Kruberg er en mousserende vin lavet på 100% Chardonnay. Vinen er lavet af det første pres af druerne, som giver en meget frugtig vin. Den har ikke været på fad. Der er 10% alkohol i vinen og det er altså ikke en vin man bliver skør af!

Kruberg Blanco har nogle små og meget fine bobler. Den dufter rigtigt dejligt – lidt i den søde ende med toner af æbler og vanilje. Den er utroligt behagelig i munden. Boblerne er bløde og Kruberg smager på præcis samme måde som den dufter. Den er sød i starten og følges op af en dejlig tør eftersmag. Kruberg kan bruges som aperitif, til en lækker appetizer med figner og bøffelmozzarella svøbt i prosciutto eller tapas, fx vandmelon-pindsvin med tomat og mozzarella, men den vil også gøre sig rigtig godt til kransekagen nytårsaften!

Du kunne også være interesseret i

Bøf med Chimichurri Sauce og Patagonia-kartofler

Tid - 1 time

Antal prs. - 4

Sværhedsgrad - Medium

​Relaterede varer

Cornelio Dinastia Crianza

179 kr.

Druesorter - Tempranillo

Årgang - ​2017

Land - ​​Spanien

Type - ​Rødvin

Prducent - ​Bodegas Cornelio Dinastia

Solmayor Chardonnay

75 kr.

Druesorter - ​​Chardonnay

Årgang - 2018

Land - ​​Spanien

Type - ​Hvid vin

Producent - ​Bodega Soledad

Solmayor Joven Roble

75 kr.

Druesorter - Tempranillo

Årgang - 2017

Land - ​Spanien

Type - Rødvin

Tagua Tagua, Family Reserve Cabernet Sauvignon, Chile

175 kr.

Druesorter - ​Cabernet Sauvignon

Årgang - 2018

Land - Chile

Type - Rødvin

Prducent - ​Tagua Tagua

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata