LG de Leza Garcia

243.00 DKK ​198.00 DKK

Vi har netop fået L.G. de Leza Garcia hjem i den nye årgang, 2016. Den sidste vi havde var 2012, men de mellemliggende årgange har ikke været gode nok til at Leza Garcia har kunnet lave deres topvin, L.G. de Leza Garcia, og derfor er det nu årgang 2016 vi har i vores sortiment.

Bodegas Leza Garcia har dybe rødder i den spanske vintradition. Siden starten af 1900-tallet har de fremstillet vin af høj kvalitet, og med Fernando Garcia som 3. generation er der tilføjet yderligere ekspertise og personlighed.

L.G. de Leza Garcia 2016 er lavet på 100% Tempranillo-druer, der kommer fra vingårdens allerbedste marker. Druerne håndplukkes og efter endt gæring har vinen ligget på nye franske og amerikanske egetræsfade i 12 måneder og efterfølgende har den ligget på flasken i fire år.

LG de Leza Garcia har en mørk og intens farve, og den trækker nogle fine gardiner, Den er meget international i stilen, og minder både om en australsk Shiraz og en Supertoscaner. Der er masser af bær i duften, hvor kirsebærrene er markante. 

Det er en meget fyldig duft. Der er toner af vanilje og lakrids og noget der leder tankerne i retning af blommer i madeira. L.G. de Leza Garcia er i meget fin balance og duft og smag hænger rigtig godt sammen. Den fylder utroligt godt i munden og mundvandet begynder at løbe! Men først når der kommer mad til bliver oplevelsen komplet – vinen løfter sig bare så meget: Prøv den til bøffer, så har du en oplevelse i vente!

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata