Næsten al vin bliver lavet med henblik på at blive nydt sammen med mad

Som supplement til vores vinsmagninger tilbyder vi derfor lækre tapasanretninger (200 kr./person) med forskellige delikatesser som Restaurant InGolf i Randers kreerer specielt til det enkelte arrangement.

I kommer til at smage 6-8 forskellige vine, både hvid, rød og måske en enkelt dessertvin. Vinene ligger i prisniveauet ca. 75-300 kr./flaske. Det er vine vi selv har “håndplukket” fra vinproducenter, både i Europæiske og oversøiske lande. Vi kender alle vore leverandører personligt og du får selvfølgelig masser af tips og historier – glæd dig!

Har du lyst til at opleve hvordan vinen forandrer sig afhængigt af hvad den serveres til, så kan vi supplere din smagning med “smagsvarianter”: Noget sødt, noget surt, noget stærkt og noget fedt. Vinen smages op mod de fire smagsvarianter og deltagerne vil opleve hvor meget det betyder for vinen hvad man serverer til den, det er en rigtig “aha-oplevelse” og smagsvarianterne koster bare 25kr./deltager, så de vælter ikke noget budget!

Fakta om vores smagninger

  • En smagning tager typisk 1½-2 timer
  • Vi kommer over hele landet, udenfor Østjylland beregner vi lidt til kørsel
  • Vi regner med at der er knap en flaske vin pr. deltager
  • Der vil både være et bud på en hverdagsvin og en/flere topvine på programmet
  • Vælger I at smage seks forskellige vine bliver der mere af hver vin til hver deltager
  • Vælger I at smage otte forskellige vine bliver der mindre af hver vin til hver deltager, men til gengæld flere forskellige vine
6-8 vine​175,-
Eksklusiv vinsmagning, 6-8 vine348,-
6-8 vine m/tapas og hjemmebagt brød375,-
6-8 vine m/tapas, smagsvarianter (illustrerer samspillet ml. vin og mad) og hjemmebagt brød400,-
Vi har et minimum på 10 personer alternativt 1750 kr.