Med lækker mad

Få fantastisk mad til din vinsmagning i dine egne lokaler

Næsten al vin bliver lavet med henblik på at blive nydt sammen med mad

Som supplement til vores vinsmagninger tilbyder vi derfor lækre tapasanretninger med forskellige delikatesser og deciderede menuer som Restaurant Tronborg i Randers kreerer specielt til det enkelte arrangement.

En anretning med tapas (kokken bestemmer suverænt hvad der kommer med, men tidligere har det været stegte tigerrejer med urter, lun tærte med bacon og tranebær, seranoskinke med oliven, røget dyrekølle med svampe og bær samt to oste, brie og emmentaler – hertil hjemmebagt brød) kan vi tilbyde for 150 kr./deltager.


En menu hvor vin og mad bliver afstemt efter hinanden koster fra 325 kr./deltager. Menuen er “årstidsbestemt”, men der er altid en lækker dessert med som passer til en af Cold Hand Winerys prisbelønnede frugtvine!!

I kommer til at smage 6-8 forskellige vine, både hvid, rød og måske en enkelt dessertvin. Vinene ligger i prisniveauet ca. 75-250 kr./flaske. Det er vine vi selv har “håndplukket” fra vinproducenter, både i Europa og oversøiske lande. Vi kender alle vore leverandører personligt og du får selvfølgelig masser af tips og historier – glæd dig!

Har du lyst til at opleve hvordan vinen forandrer sig afhængigt af hvad den serveres til, så kan vi supplere din smagning med “smagsvarianter”: Noget sødt, noget surt, noget stærkt og noget fedt. Vinen smages op mod de fire smagsvarianter og deltagerne vil opleve hvor meget det betyder for vinen hvad man serverer til den, det er en rigtig “aha-oplevelse” og smagsvarianterne koster bare 10kr./deltager, så de vælter ikke noget budget!

Fakta om vores smagninger

  • En smagning tager typisk 1½-2 timer
  • Vi kommer over hele landet, udenfor Østjylland beregner vi lidt til kørsel
  • Vi regner med at der er knap en flaske vin pr. deltager
  • Der vil både være et bud på en hverdagsvin og en/flere topvine på programmet
  • Vælger I at smage seks forskellige vine bliver der mere af hver vin til hver deltager
  • Vælger I at smage otte forskellige vine bliver der mindre af hver vin til hver deltager, men til gengæld flere forskellige vine

6-8 vine​

Kr. 150,-

Eksklusiv vinsmagning, 6-8 vine

Kr. 348,-

6-8 vine m/tapas og hjemmebagt brøde

Kr. 300,-

6-8 vine m/tapas, smagsvarianter (illustrerer samspillet ml. vin og mad) og hjemmebagt brød

Kr. 310,-

6-8 vine med 3 eller 4 retters menu

Kr. 475,-

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Adresse

Liber Vin

Viborgvej 379A, Sønderbæk

8920 Randers NV

Information

Telefon: 20 66 69 06

E-mail: info@liber-vin.dk

​CVR: 27756115

Links

Persondata